Почитувани,

ГРАФИКА ДИЗАЈН работи успешно веќе од 1999 година. Благодарение на големата желба за работа, креативноста и талентот во комбинација со современа компјутерско ласерска технологија имаме создадено широка палета на услуги и производи.

услуги:

 • Гравирање на дрво, плексиглас, кожа, чаши……
 • Изработка на дрвени и автоматски печати
 • Печатење на рекламен материјал
 • Брендирање на возила
 • Брендирање на излози

производи:

 • Светлосни реклами,
 • Медали и пехари
 • Плакети
 • Сувенири
 • Подароци
 • Приврзоци
 • Натписи за на врата

Ги следиме новите трендови и технологии во рекламирањето и печатењето. Со континуирано подобрување на услугите кои ги нудиме ние постојано стекнуваме нови клиенти.

ГРАФИКА ДИЗАЈН има строга посветеност кон квалитетот и дизајнот, се со цел нашите клиенти да добијат производ кој ќе им помогне да го унапредат својот бизнис.

На приложените фотографии се само мал дел од нашите услуги и производи кои можат да се изработат во склад со вашите желби и идеи.