Реклами

Ви нудиме светлосни реклами изработени од алуминиумски профил и плексиглас и 3D светлосни реклами со најквалитетни и најсовремени материјали со LED осветлување достапни во различни димензии спрема потребите и позициите на поставување. Професионален тим ќе ви помогне во изборот на типот на рекламата.

Брендирање на излози

Брендирањето на излогот не е проблем ако се обратите на вистинско место.
Дозволете ние да го брендираме вашиот излог со најсовремени и најквалитетни фолии кои можете да ги најдeте кај нас.
Дизајнот е најмал проблем, нашиот тим ќе се погрижи за тоа.

Брендирање на возила

Вашата подвижна реклама е наша грижа.
Користиме високо квалитетна “MACTAC” фолија која што е препорачана
за брендирање на превозни средства и рекламни паноа на отворено.
Не оставајте да поминете незабележани!


Подароци

Бидете уникатни и единствени при изборот на Вашиот подарок.
Не е битно дали бирате за некого или за себе, битно е вниманието.
Подарете со љубов.

Рекламен материјал

Бидејќи рекламниот материјал најгласно говори за Вашиот бизнис, внимавајте при изборот на истиот! Графика Дизајн печати секаков вид на
рекламен материјал и промотивни материјали.
Вршиме професионално ДИГИТАЛНО печатење на:
пенкала, запалки, календари, нотеси, приврзоци, флаери, плакети…

Визит карти

Нашиот тим ви нуди високо квалитетен печат на вашите визит карти. За успешно да ја претставите вашата компанија, потребни ви се визит карти кои што се добро дизајнирани, ги содржат сите важни информации.

Печатење на блузи

Без разлика дали Вашата цел е да се разликувате од другите,
да го брендирате Вашиот тим или да изненадите некого,
печатењето на блузи оставете го на нас.
Сито или флексо печат… нема да згрешите кој и да го одберете!